A-nieuws: Revanche bij leider

Vrijdagavond kwart voor 7, iedereen aanwezig op de parking van de sporthal voor het vertrek naar Jos Schepdaal om de ongeslagen leider partij te geven. Na onze eerste (onverdiende) nederlaag vorige week tegen Steenokkerzeel was iedereen uit op revanche.
Jos is al jaren een stugge tegenstander en zeker in hun eigen sporttempel een moeilijk te verslagen team. Na 5 minuten stond het al 1-0 voor de thuisploeg na een mooie vrije trap in de rechter benedenhoek. Vrij snel was duidelijk dat het niet van een leien dakje zou lopen en was het alle hens aan dek om de thuisploeg niet verder te laten uitlopen. Met dank aan onze keeper "Wolf". Toen Robby na een mooie persoonlijke actie de 1-1 maakte kwam het betere IFI- spel van de voorbije weken. weer naar boven
In de tweede helft bleven de aanvallen komen en werden kansen van Mario, Ruben2, Robby en Lieven gepareerd door de plaatselijke doelman. Doch was het weer Robby die met een harde knal voor de 1-2 zorgde. De partij ging heen en weer en toen Jos op een gelukje scoorde stonden de bordjes weer gelijk. Dit was niet naar de zin van onze topschutter Robby of "Robinho" want met zijn derde van de avond was hij onze absolute uitblinker van een sterk spelend en medekoploper VK Ifi.
Dikke proficiat mannen.
De ploeg :Jan - Wim - Mario - Ruben1 - Lieven - Ruben2 Jonathan en Robby
Ps. Ook onze coachen Dirk en Frank zagen dat het goed was!
Nu vrijdag 31 oktober wacht ons de volgende thuismatch tegen de mannen van Kessel Lo.
Supporters op post zou ik zeggen!
Tot dan.
Mario,de kapitein

Door Roel op 28-10-2014 om 20:12 uur.

A-nieuws: Aloude voetbalwijsheid op een pechavondje

Het is gebeurd, onze eerste nederlaag van het seizoen is een feit. Dat overkwam ons dan nog in eigen zaal, waar we in 2014 niet meer verloren, meer zelfs alle thuismatchen winnend werden afgsloten. Tegenstander Steenokkerzeel heeft dus wel voor een stunt gezorgd door ons in eigen sporttempel voor het eerst dit jaar te komen vloeren. Trokken we verdiend aan het kortste eind? Dat zouden we niet durven zeggen. Wie had het meest balbezit? Wij. Wie speelde de beste kansen bij elkaar? Ook wij. Maar ..te veel hele en halve mogelijkheden konden niet worden in een doelpunt omgezet. En dan komen we bij de aloude, maar nog steeds actuele voetbalwijsheid: wie te veel kansen onbenut laat, krijgt uiteindelijk het deksel op de neus. Zo geschiedde nog maar eens in onze laatste partij.
Toch was het ook een avondje, waarop er een hele dosis pech over onze hoofden werd uitgestrooid. Dat er kansen niet werden verzilverd, had ook met tegenslag te maken. De massaal opgekomen supporters moesten met lede ogen toezien hoe IFI-doelpogingen drie keer op de staak belandden, terwijl ook nog een kogel op de kruising ketste. Een paar keer ook kwam een speler van ons centimeters te kort om een voorzet in doel te schuiven. Op de koop troffen we een fameuze doelman op onze weg. Uiteindelijk was hij het toch, die voor Steenokkerzeel de match won
Wat IFI in de eerste helft niet lukte, deed Steenokkerzeel na de pauze wel : scoren. En dan nog twee keer. Onze Veekaa-ers deden toen wat in dergelijke omstandigheden moet gedaan worden: dat is volop ten aanval gaan en risico’s nemen. Het offensief leverde de aansluitingstreffer op langs Lieven, die overigens iets had te vieren. Risico nemen is echter een zwaard dat langs twee kanten snijdt. En dat was maar al te waar toen in volle IFI-stormloop op zoek naar de gelijkmaker een bezoekend ontzetten boven het hoofd van doelman Danny in doel huppelde. Onze gelegenheidsportier nam weerwraak door om de weeromstuit aan de overkant zijn collega het nakijken te geven en tot 2-3 te milderen. Helaas, even later werden onze risico’s ’s nog eens afgestraft en gingen de boeken dicht. Meteen gaat ook de leidersplaats naar Schepdaal, waar precies onze volgende opdracht te wachten ligt.
Liepen tussen de lijnen : Danny, Mario, Jonathan, Lieven, Robby, Ruben 2. Op de bank zaten coach Dirk (in spelersplunje voor het geval dat…) en Frank (in burger).

Door Roel op 20-10-2014 om 22:21 uur.

A-nieuws: DROOMSTART EN SOLOLEIDER


Fantastisch, geweldig, buitengewoon, daverend, denderend. Woorden schieten te kort om de start van VK IFI A in de nieuwe competitie te beschrijven. Na 4 matchen zitten we met een 7 op 8 alleen op de leiderstroon. Enkel super optimisten van een gevaarlijke soort hadden zo’n droomstart durven voorspellen. Want zag het openingsprogramma er niet bepaald gemakkelijk uit? En moesten we de eerste match al niet aan de slag zonder vier kernspelers?
Die openingpartij zou echter met grote, vette letters in de IFI- annalen worden neergeschreven. In de eerste helft duidelijk een maatje te klein en bij de rust 4-0 achter. Niemand gaf nog één eurocent voor onze kansen. Wat na de pauze gebeurde, tart elke verbeelding. In plaats van het kopje te laten hangen, maakten onze blauwhemden een dikke vuist en de Merchtemse goals volgden elkaar op aan de lopende band. Zes keer trilden in deze memorabele tweede periode de vijandelijke netten , en vermits de ontredderde thuisploeg maar één keer kon tegen scoren, was het sportief mirakel een feit. Een opsteker van jewelste in het vooruitzicht van de volgende veldslagen.
Dat de vlam er in zat, bleek effectief in de thuismatch tegen Lennik. Traditioneel een lastige tegenstrever, maar deze keer kansloos met 5-1 wandelen gestuurd. De knappe prestatie kreeg een verlengstuk bij Compl. Brussel. Tot helemaal op het einde leek er een nieuwe zege in te zetten, maar in de slotseconden werd het nog 2-2. Geen man over boord, want in onze eigen sporttempel werd het tegen Wambeek alweer een riant succes met sprekende 6-2 cijfers. Toen dan later op de avond, gezeten aan de toog van de cafetaria, de uitslagen van de andere ploegen bekend geraakten, bleek dat IFI A zich zowaar tot sololeider had gekroond. Reden genoeg om binnen de kortste keren in het café het klassementbord nog eens aan te passen; Maar…om het met een veel gehoorde waarschuwing bij winnende voetbaltrainers te zeggen: met beide voetjes op de grond blijven.Het kan nniet genoeg herhaald worden, met beide voetjes op de grond blijven. Met beide voetjes op de grond blijven. Met beide..
Bij deze heten we hartelijk welkom aan onze nieuwkomer Ian, evenals aan de terugkomers Ruben 2 en Romain. De overige mannen, die er in deze competitiestart helemaal voor gingen: Eddy,Mario,Wim,Ruben1,Lieven,Jonathan, Robby en Bart.Voor de coaching zorden Dirk en Frank.


Door Roel op 09-10-2014 om 22:26 uur.
1 | 2 | 3 | ... | 27 | 28 | Volgende

Javascript should be enabled to view the calendar.

 • VK Ifi C
 • 3-2
 • Scouts Juventa
 • VRC Londerzeel
 • 4-5
 • VK Ifi A
 • ZVK Malderen
 • 4-6
 • VK Ifi A
 • 't Boerenhof Meensel-Kiezegem
 • 3-3
 • VK Ifi A
 • Karrewilly's
 • 24/11
 • VK Ifi C
 • VK Ifi A
 • 28/11
 • In-Team Ternat